TALIJANI OTKRIVAJU

Procurili detalji Mbappeovog gigantskog ugovora u Realu: Odradi li ga do kraja, mogao bi zaraditi skoro četvrt milijarde eura

Talijanski stručnjak za transfere tvrdi - Mbappe je sve dogovorio s Real Madridom, ugovor do 2027. godine za 40 milijuna eura po sezoni.

Mogući transfer Kyliana Mbappea, konkretnije odlazak iz PSG-a po isteku ugovora i prelazak u Real Madrid, dugo je tema mnogih nogometnih ćakula, a njegov konačni zbogom Gradu svjetla mogao bi biti lajtmotiv sportskog ljeta uskraćenog za veliko nogometno natjecanje koje će se ove godine igrati u zimu.

Talijanski transfer stručnjak Nicolo Schira objavio je kako tu zapravo nema priče jer je davno sve gotovo, Mbappe je definitivno odlučio otići, a kako njegovi zastupnici već pet i pol mjeseci mogu slobodno pregovarati sa zainteresiranima, tvrdi da je crveni tepih za njegovu selidbu na Santiago Bernabeu već položen ispred ulaza.

Nicolo Schira otkrio sve detalje

Ne samo to, nego je u detalje otkrio njegov ugovor u Kraljevskom klubu, piše kako će potpisati do 2027. godine za golemih 40.000.000 eura po sezoni. To uključuje sigurnih 30 milijuna godišnje i još 10.000.000 kroz moguće dodatke za golove, asistencije i osvojene trofeje.

Real Madrid neće ništa morati platiti pariškom šeiku, ali će Mbappeu na ruke iskrcati još 40.000.000 eura kroz bonus za potpis. Ostane li Mbappe svih pet godina ugovora u španjolskoj metropoli, ukupno bi mogao zaraditi do 240.000.000 eura u pet godina. Sigurnih 190.000.000.

Prema posljednjim dostupnim podacima za tekuću godinu, trenutačno najbolje plaćeni svjetski nogometaš je Lionel Messi, koji godišnje od PSG-a dobiva oko 39.500.000 eura pa će ovaj ugovor Mbappea lansirati na vrh ovog elitnog popisa, ne promijeni li se nešto na ljeto...