PORTUGALAC BIJESAN

Cristiano poludio na slovenskog suca, ganjao ga po terenu s uzdignutim rukama pa sprdao poslije gola Atletica

Cristiano Ronaldo počeo je divljati na suca, a nekoliko trenutaka kasnije Atletico Madrid poveo je protiv Manchester Uniteda.

Najveća zvijezda Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo poludio je na slovenskog suca Slavka Vinčića, glavnog djelitelja pravde na susretu Lige prvaka protiv Atletico Madrida prije uvodnog gola na susretu, ganjao ga po terenu pa mu nastavio prigovarati i poslije.

U 41. minuti utakmice Renan Lodi naklonio se na centaršut Antoinea Griezmanna i pogodio za 0:1 na Old Traffordu. Cristiano Ronaldo poludio je na Slovenca zbog prekršaja Atletica minutu prije gola na Anthonyju Elangi. Bijesno je trčao za Vinčićem do polovice igrališta s rukama u zraku, ali slovenski arbitar nije ga doživio. Nekoliko trenutaka kasnije Atletico je poveo.

Dok je na centru čekao nastavak utakmice, sprdao je suca gestikulirajući rukama kao da drži dalekozor na očima, komentirajući nešto u stilu neka nabavi naočale, a na pauzi između dva dijela prišao mu je i dodatno očitao bukvicu. Sudeći po Vinčićevom izrazu lica nije mu bilo svejedno slušati što mu portugalski superstar prigovara.