EURO 2020. KVALIFIKACIJE

Srbija u "nemogućoj misiji". Portugal i Francuska ovjeravaju prolaz!

Danas su na rasporedu utakmice u skupinama A,B i H. 

Portugal i svjetski prvak Francuska pobjedama ovjeravaju nastup na Euru 2020. dok Srbija mora dobiti Ukrajinu i čekati ono nemoguće, to je da Portugal izgubi od Luksemburga. 

DANAŠNJA NOGOMETNA PONUDA  -  https://bit.ly/2r3ACAt

SRBIJA - UKRAJINA 1

I ovdje imamo dvostruki faktor – Srbija je domaćin, ima silan motiv osvetiti se Ukrajini sa poraz od 0:5 u prvom meču, dok su gosti već osigurali prolaz i dolaze u Beograd kao na “izlet”.

BUGARSKA - ČEŠKA ZBROJ GOLOVA 2,5 VIŠE

U Sofiji se igra klasični revijalni meč, jer je u skupini sve već riješeno: Češka je pobjedom nad Kosovom osigurala Euro, dok Bugari nijednog trenutka nisu ni imali izgleda. Stoga u opuštenom ozraćju bez taktičkih kočnica očekujemo da će se tresti mreže.

ALBANIJA - FRANCUSKA 2

Ostavši bez izgleda za plasman, Albanci su se potpuno predali, a u četvrtak doživjeli i pravu sramotu, jedva izvukli 2:2 doma protiv Andorre. Francuska je pak osigurala Euro, ali ovom pobjedom svjetski prvaci mogu završiti skupinu na prvom mjestu.

KOSOVO - ENGLESKA 2

Sama imena rivala jasno sugeriraju konačni ishod, tim više jer se ne odlučuje ništa – Englezi će biti pobjednici skupine, a Kosovo u šoku nakon što je porazom u dramatičnoj završnici u Plzenu ostali bez velikog cilja, od kojeg ih je dijelilo 19 minuta.

LUXEMBURG – PORTUGAL  - POGODI ISHOD I ZB.GOLOVA = 3.5/Luksemburg - Portugal (iz) 2V = 2.15

Dva su velika motiva za ovaj tip: naravno, iznad svega činjenica da Portugal pobjedom osigurava Euro gdje će braniti titulu prvaka i neće se kockati, već golijadom obilježiti uspjeh. Tim više jer je Ronaldo u čudesnoj formi, u četvrtak je zabio hat trick Litvi.