U terminu koji će mnoge razveseliti

Bivši prvak vraća se nakon duge suspenzije

Bivši UFC-ov bantam prvak, T. J. Dillashaw (16-4) vraća se borbom protiv jednog od top-boraca bantam-divizije i bivšeg sparing-partnera, Coryja Sandhagena (14-2).

Gledatelji će događaj moći pratiti uživo na portalu gol.hr u noći sa subote na nedjelju 25. srpnja s početkom u 1 sat, a snimku događaja moći će pogledati istog dana u večernjem terminu u programu Nove TV. Emisiju uređuje i vodi Vlado Boban, a sukomentator s njim u studiju bit će Zelg Galešić.

T. J. Dillashaw vraća se u oktogon nakon što ga je na dvije godine suspendirala antidopinška agencija USADA. Borba na kojoj su rezultati antidopinškog testa pokazali da je pozitivan dogodila se 2019. godine protiv Henrya Cejuda i T. J.-eva pokušaja osvajanja pojasa u muha-diviziji.

Dillashaw je u borbu ušao nakon niza od četiri pobjede koje su uključivale i dvije nad Codyjem Garbrandtom.

Ovo će mu biti prva borba u posljednjih trideset mjeseci. Cory Sandhagen je 2020. godine nakon samo devedeset sekundi borbe izgubio od Aljamaina Sterlinga.

Od tog poraza upisao je dvije pobjede nokautom, i to protiv Frankieja Edgara Marlona Moraesa. Leteće koljeno kojim je nokautirao Frankieja Edgara potencijalno je najbolji nokaut 2021. godine.

Od ostalih borbi u glavnom dijelu priredbe tu je i sunaslovna borba u kojoj se sastaju Aspen Ladd i Macy Chiasson, prije njih u kavez ulaze Kyler Phillips i Raulian Paiva, u borbi pero-kategorije susrest će se Darren Elkins Darrick Minner, ženska muha-kategorija donosi borbu između Maycee Barber i Mirande Maverick, a main card otvaraju Mickey Gall Jordan Williams.

UFC Fight Night:

T.J. Dillashaw vs. Cory Sandhagen - bantam

Aspen Ladd vs. Macy Chiasson - ženski bantam

Kyler Phillips vs. Raulian Paiva - bantam

Darren Elkins vs. Darrick Minner - perolaka

Maycee Barber vs. Mirande Maverick - ženska muha

Mickey Gall vs. Jordan Williams - velter