Kladitelji su uvjereni da borba neće dugo trajati.

UFC-ova analitičara šokirala borba McGregora i Poiriera: "Još nisam vidio da sto posto uplata ide na istu okladu"

Kladitelji su uvjereni da borba neće dugo trajati.

U noći sa subote na nedjelju Conor McGregor i Dustin Poirier zaključit će svoju priču trilogijskom borbom na UFC-u 264. Možete je pratiti u izravnom prijenosu na gol.hr-u ili u snimci u nedjelju na Novoj TV, a najpopularnija hrvatska sportska kladionica Supersport i tečajevi u Vegasu slažu se da je američki borac blagi favorit s tečajem 1,85 na njegovu pobjedu, odnosno s tečajem 1,95 na pobjedu najpopularnijeg MMA borca današnjice.

Opsežnu analizu mogli ste pogledati u našoj posebnoj borilačkoj emisiji "Lucky Punch". Analitičari Nove TV Zelg Galešić Igor Pokrajac nisu se mogli složiti oko pobjednika, a u svježe objavljenom UFC-ovu kladiteljskom specijalu gostovao je glavni game booker Draft Kingsa, Johnny Avello, koji je iskrcao trenutne kladiteljske trendove u svijetu, a jedan podatak osobito bode oči.

Avello je otkrio kako se Vegas uglavnom kladi na irskog borca, iako je Dustin Poirier blagi favorit s obzirom na tečajeve, pa oko 55 posto ide na pobjedu Conora McGregora. Međutim, istaknuo je kako se u posljednje vrijeme dosta igrača kladi na tip da će borba završiti već u uvodnih 60 sekundi.

"Vrlo zanimljiv detalj, ovo još nisam nikad vidio u karijeri, na okladu 'hoće li borba završiti u uvodnoj minuti', zasad je svih 100 posto uplata bilo na tip 'da'," rekao je u kladiteljskom specijalu Johnny Avello, a komentator UFC-a John Anik dodao je kako ga to ne iznenađuje previše.

Prva borba Conora i Dustina završila je pobjedom irskog borca tehničkim nokautom već u prvoj rundi, druga ja trajala do druge, ali također je završila prekidom. Ovaj put Poirier je slavio tehničkim nokautom u trećoj minuti druge runde.