ZASIPALI GA POHVALAMA

Modrić nosio kapetansku traku protiv Barce, ugledni list zaključio: "Vječna desetka, njegova kvaliteta je bez premca"

Luka Modrić odigrao je čitavu utakmicu za Real Madrid protiv Barcelone i zaradio visoku osmicu od Marce.

Luka Modrić je predvodio Real Madrid do pobjede protiv Barcelone (3:2) s kapetanskom trakom oko ruke, i to po prvi put u El Clasicu.

S ovom pobjedom Madriđani su praktički osigurali naslov španjolskog prvaka, a hrvatski kapetan je odigrao još jednu dobru utakmicu i zaradio pohvale tamošnjih medija.

Tako je Marca u svojoj analizi utakmice dodijelila Modriću osmicu, a zanimljivo je kako su samo višu ocjenu dobili Jude Bellingham, devetku, i sjajni Lucas Vazquez:

"Modrić je već tisuću puta doživio ovakvu utakmicu i svaki put odigrao na visokoj razini", započinje španjolski list Marca pa nastavlja o njegovoj igri u prvom poluvremenu:

"Kako je Luka Modrić inteligentan u svakom potezu, savršeno razumije gdje se treba pojaviti u kojem trenutku kako bi nanio štetu veznom redu Barcelone i pomogao svojim suigračima u iznošenju loptu. Imao je par izgubljenih lopti na sredini terena, što ima veze s nedostatkom kontinuiteta, ali odgovorio je kao i uvijek".

"Hrvatski veznjak je sve uigraniji kako minute prolaze. 90 minuta za nogometaša koji je više sjedio na klupi, nego bio na terenu, ali nije izgubio na kvaliteti. Njegova je kvaliteta bez premca, a rad ostao isti iako godine prolaze. Moramo ustati i zapljeskati ovom nogometašu. Vječna desetka", piše Marca.