RIJEKA GAZI DALJE

Hajdukova igra pravi je debakl: Perišić je klasa za HNL i s jednom nogom, ali nije čudotvorac

Rijeka je zasluženo pobijedila Hajduk 1:0 i zadržala bodovnu prednost u odnosu na Dinamo...

Jadranski derbi nije bio za polizati prste. Što se tiče atrakcije, lepršavosti, ljepote nogometa i uzbuđenja, bila je to juha za siromašne, no za Rijeku je bilo najvažnije pobijediti i to je uspjela.

Sopićevi ratnici zadržali su pet bodova prednosti ispred Dinama, koji je s nešto malo poteškoća pobijedio Istru u Maksimiru. Rijeka niže pobjede i sada je za još jedan korak bliže drugom naslovu prvaka. Kako stvari stoje, lako je moguće da odluči derbi s Dinamom na Rujevici.

Rijeka nije napadala u valovima, ali zasluženo je slavila

Rijeka nije imala puno šansi, ali može se reći da je potpuno zasluženo slavila. Nije srljala i u valovima napadala, ali ipak je dominirala. Strpljivo je plela mrežu oko Lučičeve mreže i naposljetku je dočekala pogrešku obrane Hajduka.

Marco Pašalić iskoristio je poklon bon Splićana i neobranjivo raspalio pod gredu. Jako važan pogodak Rijekina reprezentativca i najava konačnog izlaska iz golgeterske krize.

Hajdukova igra zapravo je pravi debakl

Demoralizirana i ozljedama poharana momčad Hajduka odigrala je još jednu lošu utakmicu. Opet se pokazalo da Hajduk nema igru i to nije ništa novo. Hajdukova igra zapravo je pravi debakl. Što Hajduk igra, zna li to itko?