SLOŽILI LISTU OZLIJEĐENIH

Popularni portal se raspisao o Perišiću: ''Mala je vjerojatnost da će ići na Euro''

Popularni portal Goal napravio je listu igrača koji će propustiti Euro 2024. godine.

Euro u Njemačkoj sve je bliže, sitno se broji do kraja domaćih prvenstava, a igračke križaljke reprezentacija počinju dobivati obrise.

Tako je naša reprezentacija otišla u Egipat na pripremni turnir bez Ivana Perišića za kojeg je izbornik Dalić odlučio da je bolje nastaviti rehabilitaciju u Splitu.

Popularni portal Goal danas je složio zanimljivu listu igrača koji neće igrati na Euru za svoje reprezentacije. Lista je zaista podugačka, a na njoj se našlo ime našeg 35-godišnjeg reprezentativca.

''Nažalost, malo je vjerojatno da će Ivan Perišić dodati svom impresivnom broju od 129 nastupa za reprezentaciju na Euru 2024. Hrvatska legenda doživjela je složenu ozljedu ligamenata u desnom koljenu tijekom beskontaktnog treninga s Tottenhamom u rujnu prošle godine i klub je presudio da je svestrani krilni napadač izvan pogona ostatak sezone'', piše u njihovom članku.

Danima se već raspravlja o Perišićevom stanju, stvarnoj težini njegove ozljede i trenutku njegovog povratka. Nadamo se da će se Ivan vratiti na travnjake što prije, ali ono važnije, nadamo se da će Perišić biti na 100 posto kada će upisati svoje prve minute za splitski Hajduk.