LUKA MORA OSTATI

Zidane otvoreno poručio upravi Reala da traži produljenje ugovora s Modrićem "što prije"

Trener Real Madrida Zinedine Zidane ne dvoji kada je produljenje Luke Modrića u pitanju - mora se dogoditi što prije!

Trener Real Madrida Zinedine Zidane otvoreno je prozvao Real Madrid da mora što prije produljiti ugovore s ponajboljim igračima momčadi, među kojima je i hrvatski kapetan Luka Modrić.

Nadolazećeg ljeta ugovori istječu kapetanu Sergiju Ramosu, Lucasu Vasquezu i Luki Modriću, a s prvim danom nove godine sva trojica mogu pregovarati s drugim klubovima o transferu na ljetu. Zidane je jasno dao do znanja kako želi da se to odigra.

"Želim da sva trojica ostanu. Želim da se to riješi što je prije moguće. To je u najboljem interesu i njih i kluba. To jednostavno mora biti riješeno što je prije moguće", kazao je Zidane na konferenciji za novinare uoči utakmice protiv zahuktale Celte u prvenstvu.

Modrić ove sezone igra u formi kao prije dvije godine kada je osvojio Zlatnu loptu odigravši veličanstveno u dresu Reala i reprezenacije koju je odveo do drugog mjesta na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Navijači žele njegov ostanak, a u konačnici i veliki Zizou. Ovog je tjedna procurila informacija da je Modrić postigao usmeni dogovor s upravom kluba, no dok nije na papiru uvijek postoji mogućnost da se nešto promijeni Zidane ništa ne želi prepustiti slučaju.