NE NA LAZIO, KIERANE

Englez koji je zabio Hrvatskoj u polufinalu suspendiran zbog klađenja, Vrsaljko može biti sretan

Njegovim pogotkom Engleska je bila u finalu SP-a oko sat vremena.

Nogometaš Atletico Madrida Kieran Trippier nalazi se u velikim problemima. Trippier je u listopadu ove godine napustio kamp engleske reprezentacije. Razlog je bilo saslušanje u prostorijama engleskog nogometnog saveza.

Tripper je optužen za klađenje , nije se uspio izvući pa je dobio deset tjedana zabrane igranja nogometa.

Engleskom nogometašu prijetila je suspenzija od šest mjeseci, ali imao je sreće pa će nešto kraće odmarati.

Desni bek Atletica propustit će čak 12 utakmica, a to su dobre vijesti za hrvatskog reprezentativca Šimu Vrsaljka koji se tek vratio nakon operacije i potrebna mu je minutaža kako bi se vratio u formu prije Europskog prvenstva u lipnju iduće godine.

Tripper će morati uplatiti i 70 tisuća funti Engleskom nogometnom savezu, a teško će se vratiti u prvi sastav Atletica ako Vrsaljko bude u dobroj formi.

Za reprezentaciju Engleske Trippier je upisao 25 nastupa i pritom upisao jedan pogodak, onaj kojeg se svi sjećamo. U polufinalu Svjetskog prvenstva u Rusiji već samom početku okršaja Hrvatska - Engleska Trippier je iz slobodnog udarca neobranjivo pogodio i doveo Gordi Albion u vodstvo. Njegovim pogotkom Englezi su punih sat vremena imali prednost protiv naše reprezentacije, sve dok Ivan Perišić nije izjednačio. Ono što se poslije dogodilo je povijest...