You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

SP U KOŠARCI KINA 2019.

Četvrtfinalne utakmice

Nakon jučer odigrane prve dvije utakmice 1/4 finala i ispadanja jednog od glavnih kandidata za naslov reprezentacije Srbije, danas su na rasporedu preostale dvije utakmice u kojim SAD igra igra protiv neugodne Francuske dok je Australija veliki favorit u susretu protiv iznenađenja prvenstva, poletne Češke!

SAD - FRANCUSKA 

Iako ne zaslužuju epitete poput “Dream team” poput svojih slavnih prethodnika, Amerikanci pod vodstvom velikog Gregga Popovicha suvereno gaze prema obrani naslova svjetskog košarkaškog prvaka u Kini. Dobili su svih 5 utakmica na putu do četvrtfinala, namučila ih je samo Turska, ali kad zaigraju sa maksimalnim potencijalo, zasad Walker i društvo nemaju ravne, a svakako da to nisu ni Francuzi.

AUSTRALIJA - ČEŠKA 

Australci su svoje domet najavili još u generalnoj probi SP kad su senzacionalno svladali SAD, a sve to potvrdili i djelom u Kini, gdje su do četvrtfinale stigli sa svih pet pobjeda u dosadašnjem dijelu turnira. Mills i društvo igraju vrhunsku košarku, očiti su favoriti protiv Čeha koji su već izjednačili najveći uspjeh u povijesti, stigli u top 8 iako su u grupnoj fazi izgubili dva meča (od Grčke i naravno SAD.a).