BITKA ZA LIGU PRVAKA

Dinamo objavio cijene ulaznica za AEK: Prva utakmica u Maksimiru

U sjeni nemilih događaja u Ateni Dinamo je objavio cijene ulaznica za prvu utakmicu s AEK-om u 3. pretkolu Lige prvaka, koja se igra u Zagrebu 15. kolovoza, dok je uzvrat četiri dana poslije u Ateni…

U utorak 15. kolovoza Dinamo će na stadionu Maksimir odigrati prvu utakmicu 3. pretkola UEFA Lige prvaka protiv grčkog AEK-a, a utakmica je na rasporedu u 20:00 sati.

Cijene ulaznica za utakmicu Dinamo - AEK su sljedeće:

Tribina zapad dolje 25 eura

Tribina zapad gore 20 eura

Tribina sjever dolje 10 eura

Tribina sjever gore 10 eura

*Tribina jug neće biti u prodaji*

 

Slavni klub iz Amsterdama za 23-godišnjeg Hrvata nudi 20 milijuna eura plus bonuse, no Nizozemci su ovaj put odredili rok za realizaciju transfera.

Ajax poslao novu ponudu za Šutala i postavio rok

Nizozemski medij tvrdi kako se u Ajaxu nadaju da će Dinamo pristati na ultimativnu ponudu, no poručili su hrvatskom prvaku da žele brz odgovor. Ako Dinamo za dva dana ne pristane na ponudu, Ajax će potražiti alternativna rješenja, barem tako tvrdi AD.

 

Ajax traži zamjenu za Jurriëna Timbera u srcu svoje obrane, a Šutalo je glavna meta. Kopljanici su u posljednja dva tjedna intenzivirali pregovore s Dinamom, njihov sportski direktor posjetio je Zagreb.
Timber je prešao u Arsenal (odšteta 40 milijuna eura), a budući da je i Calvin Bassey otišao u Fulham (odšteta 22,5 milijuna eura), Ajaxu je u sredini obrane na raspolaganju ostao samo 17-godišnji Jorrel Hato. Stoga je jasno zbog čega Kopljanici žure da dovedu nova pojačanja na mjestu stopera.

Feyenoord očekuje Ivanušeca

Nizozemski portal dodaje da će još jedan Dinamov igrač uskoro put Nizozemske. Riječ je Luki Ivanušecu, koji je na meti Feyenoorda. AD tvrdi da će Ivanušec prijeći na De Kuip nakon Dinamove uzvratne utakmice s AEK-om u 3. pretkolu Lige prvaka.

Ostaje otvorenim hoće li se to dogoditi jer postoje informacija da je Dinamova Uprava podijeljena po pitanju Ivanušeceve prodaje. Jedan dio Uprave smatra da bi Ivanušeca trebalo zadržati, dok je drugi mišljenja kako bi se trebala ispoštovati želja zaslužnog igrača, koji se želi okušati u inozemstvu.