IGRALI BROZOVIĆ I BRADARIĆ

Napoli došao korak bliže osvajanju naslova, Inter prosuo pobjedu u 90. minuti

Napoli je svladao Lecce i sada ima 19 bodova više od Lazija.

Nogometaši Napolija napravili su još jedan korak ka potvrdi osvajanja naslova Serie A ove sezone 2:1 (1:0) gostujućom pobjedom protiv Leccea u susretu 29. kola.

Goste je u prednost doveo Di Lorenzo (18) preciznim udarcem glavom, na 1:1 je iz gužve poravnao Di Francesco (51), ali potom je Gallo (64-ag) nespretnom reakcijom kada je glavom prejako vraćao loptu svom vrataru Falconeu postigao autogol za konačni rezultat.

Vodeći Napoli sada ima 74 boda, 19 više od drugog Lazija koji će u subotu igrati protiv Juventusa. Lecce je 16. sa 27 bodova.

U prvoj utakmici dana Salernitana i Inter su igrali 1:1 (0:1). Inter je poveo u ranoj fazi utakmice preko Gosensa (6), no potom je promašio sijaset prilika za potvrdu pobjede te na kraju bio kažnjen sretnim pogotkom Candreve (90) u samoj završnici utakmice.

Veteran je želio centrirati, no lopta je završila u samom gornjem desnom kutu nemoćnog Onane. Marcelo Brozović ušao je u igru za Inter u 66. minuti, dok je Domagoj Bradarić igrao čitav susret za Salernitanu.

Interu je ovo bila četvrta uzastopna utakmica bez pobjede u Serie A, nakon tri poraza sastav iz Milana je osvojio bod te je sada četvrti sa 51 bodom, koliko ima i treći gradski rival Milan koji će kasnije u petak ugostiti Empoli, a samo bod manje ima peta Roma koja će u subotu gostovati kod Torina. Salernitana je 15. sa 29 bodova.