SAMO ON MOŽE ODBITI

Haaland je imao ugovornu klauzulu za odlazak u Real 2024., ali ona više ne vrijedi zbog Guardiole

Erling Haaland mogao je otići u Real Madrid 2024. godine za 175 milijuna eura, međutim sad kad je Pep Guardiola produljio svoj ugovor, on jedini može odbiti tu ponudu.

Manchester City Pepa Guardiole ove sezone igra uglavnom na pogon čudesnog Erlinga Haalanda, koji bi mogao porušiti sve golgeterske rekorde, nastavi li ovako, no on se izgleda nije planirao dulje zadržavati na Otoku.

Naime, imao je ugovornu klauzulu po kojoj je mogao otići u Real Madrid, međutim ona više ne vrijedi, zahvaljujući potezu njegova trenera.

Jedino Guardiola može odbiti ponudu

Norveški golgeter imao je u ugovoru s Manchester Cityjem klauzulu prema kojoj može otići u ljeto 2024. godine, ponudi li Real Madrid 175.000.000 eura, međutim ona ne vrijedi, ako je Guardiola i dalje na klupi, a kako je on nedavno parafirao ugovor do 2027. i kako će vjerojatno biti na klupi na koncu sljedeće sezone, moći će odbiti Realovu ponudu.

Kraljevski klub je ionako kupio talentiranog Endricka iz Palmeirasa za 60 milijuna eura, a on će na Santiago Bernabeu stići upravo u ljeto 2024. godine.

U njegovom ugovoru s Kraljevskim klubom navodno postoji „anti Haaland klauzula“ prema kojoj Real ne smije potpisati napadača takvog kalibra, koji će biti konkurencija Endricku u bliskoj budućnosti.