LAKERSI SU OPAKO ZAGRIZLI

Bojan Bogdanović bio je hit "trade deadlinea", no dres na kraju nije promijenio

Bojan Bogdanović svakako će najbolju individualnu sezonu dosadašnje karijere završiti u Detroit Pistonsima.

Isteklo je vrijeme raspoloživo za razmjenu igrača u NBA ligi, a igrač o kojem se najviše u posljednjih pola sata pisalo i govorilo je Bojan Bogdanović.

Lakersi su bili u lovu do samog kraja

Nakon što su Los Angeles Lakersi već ranije pokazali interes za 33-godišnjeg hrvatskog košarkaša, nakon nekoliko odrađenih poslova shvatili su da bi im još samo Bojan mogao biti kotačić koji nedostaje.

Krenuli su u pregovore s Detroit Pistonsima, a isti su prema dostupnim informacijama trajali ste do posljednjih trenutaka prijelaznog roka.

Lakersi su slali ponude, Pistonsi bi kontrirali, a na kraju se momčadi nisu uspjele naći na dogovoru s kojim bi obje strane bile zadovoljne.

Bojan igra najbolju sezonu karijere, ali u najgorem timu lige

Bojan je cijelo vrijeme bio jedan od najtraženijih i najkorištenijih pojmova na Twitteru, a spominjalo se kako interes gaje i prvaci Golden State Warriorsi. 

Na kraju su Pistonsi zadržali svog ove sezone najboljeg igrača, koji isto tako upisuje najbolje brojke karijere. Bojan je startao 53 utakmice za Pistonse te trenutno upisuje prosjek od 21.3 poena, 3.6 skokova i 2.6 asistencije.

Što se tiče njegove momčadi, Pistonsi se trenutno posljednje plasirana momčad na istoku, s 14 pobjeda i 42 poraza, a sve rezultatske ambicije su im pale u vodu još prije koji mjesec, kad je tešku ozljedu doživio glavni igrač momčadi, Cade Cunningham.