NIJE OPRAVDAO OČEKIVANJA

Klopp pred derbi protiv Citya: ''Nemojte uspoređivati Nuneza i Haalanda, Darwin bi zabio više pogodaka da igra u Cityu''

Jurgen Klopp najavio je sutrašnji derbi između Liverpoola i Manchester Citya.

Liverpool dočekuje Manchester City u lošoj formi, nikad lošije nisu izgledali u Kloppovih sedam godina na klupi kluba s Anfielda, trenutno su na 11. mjestu na ljestvici Premiershipa. Građani pak dolaze na Anfield izuzetno motivirani uzeti nove bodove u borbi s Arsenalom za vrh ljestvice.

Na press konferenciji prije utakmice s Manchester Cityjem, Klopp je kritizirao svoju momčad jer Nunezu nije dala dovoljno prilika za postizanje pogotka, kao što to rade aktualni prvaci s Haalandom.

"Dopustite mi da vam kažem jednu stvar. Mislim da bi Darwin Nunez zabio nekoliko golova više ove sezone da je igrao za Manchester City. Moramo poboljšati našu igru i češće ga stavljati u situacije za postizanje pogotka. Nije trenutak da se uspoređuje s Erlingom Haalandom. Nadam se da ne razmišlja o tome", rekao je Klopp, prenosi talkSPORT.

Mladi Urugvajac stigao je kao veliko pojačanje na Anfield u transferu vrijednom 75 milijuna eura. 23-godišnjak je zasad nastupio 10 puta za Liverpool, a upisao je četiri gola i dodao jednu asistenciju.