PRELOMIO JE

Christian Eriksen ipak prihvatio ponudu: Stiže u Manchester United

Danac koji je sve inspirirao svojim povratkom na teren od iduće će sezone nositi dres Manchester Uniteda.

Napokon je poznato gdje će iduće sezone igrati jedan od najtraženijih slobodnih igrača na nogometnom tržištu, Christian Eriksen. Iako su se u Brentfordu, klubu koji mu je dao šansu vratiti se na teren, nadali kako će im se odužiti potpisom novog ugovora, on je ipak odabrao Manchester United.

To je potvrdio Fabricio Romano, putem dvije objave ne svom Twitter profilu. Tamo je otkriveno kako je Eriksen pregovarao direktno s menadžerom Erikom Ten Hagom te kako će potpisati trogodišnji ugovor sa svojim novim klubom.

U Brentfordu će svakako biti razočarani, no Eriksen je bio korektan prema njima i nije ih zavlačio. S druge strane, treba razumjeti igrača od 30 godina koji ipak želi svoje posljednje sezone u najboljoj formi dati na višoj klupskoj razini.

Eriksen je od povratka na teren u dresu Brentforda odigrao 11 utakmica, postigavši jedan pogodak i upisavši četiri asistencije, a vratio se i u udarni sastav reprezentacije Danske. Sve to s defibrilatorom u prsima, za koji tvrdi da mu ne stvara nikakav problem. Neka tako i ostane!

Liječnički pregled u Manchesteru je dogovoren, nakon čega bi trebao biti potpisan ugovor, a tokom ovog tjedna odradit će se i službeno predstavljanje prva dva pojačanja. Pored Eriksena će tu biti i Tyrell Malacia.