OBAVIJEST IGRAČIMA

Porezna uprava Federacije BiH Sarajevo

Na temelju Obavijesti od 16.12.2019.g. koju smo dobili od Porezne uprave Federacije BiH Sarajevo, želimo Vas upoznati sa sljedećim procedurama kod učestvovanja u igrama na sreću putem Interneta.

Svi postojeći, ali i budući članovi koji žele sudjelovati u igrama na sreću putem Interneta, u skladu sa Zakonskim regulativama, dužni su verificirati svoj korisnički račun, a to mogu učiniti na našoj web stranici.

Verifikacija korisničkog računa podrazumijeva provjeru točnosti i kompletnosti vaših podataka koje ste koristili prilikom registracije na našoj web stranici, te dostavu osobne iskaznice/lične karte(obje stane). Podaci s kojima ste se registrirali
moraju odgovarati podacima na osobnoj iskaznici.

Kako dostaviti osobnu iskaznicu/ličnu kartu?

Dovoljno je da Prijavite na Vaš korisnički račun, izaberite opciju „Račun“, zatim opciju „Verifikacija računa“, nakon čega će Vam se otvoriti forma gdje treba unijeti točne sve neophodne korisničke podatke.


Pod opcijom „VERIFIKACIJA RAČUNA“ izvršite upload osobne iskaznice (obje strane).

Naš odjel podrške će u što kraćem roku provjeriti točnost Vaših podataka i verificirati Vaš račun.

Molimo sve igrače da verifikaciju svog računa izvrše odmah, jer u protivnom, bilo koju aktivnost kod Internet klađenja (uplata, isplata, polog, podizanje novca itd.) neće moći izvršiti.