TRI PARA

Pogledajte naš prijedlog parova za danas!

🎯 NOVO 🎯 NOVO 🎯 NOVO 🎯

👉 Mi biramo za vas TRI PARA (zicera)! 
👉 Pogledajte naš prijedlog parova za danas!

SAMPDORIA - JUVENTUS 2 (1,55)
 
“Stara dama” je profitirala prošlog vikenda, jer je svladala Udinese, a Inter zapeo u Firenci, pa su se osmostruki prvaci izjednačili na vrhu poretka sa Milanezima. Uz to, Juve svakako neće podcijeniti domaćina – iako je Samp u zoni bitke za opstanak – jer su protiv njih izgubili na oba zadnja gostovanja u Genovi! A sad, kad su odradili prvi dio obveza u Ligi prvaka, Ronaldo i društvo će sew maksimalno fokusirati na prvenstvo, tim više jer je Inter zaista ozbiljan, opasan suparnik.

FREIBURG - BAYERN - HENDIKEP  (1,45)

Bavarci su potrošili sve kredite i prava na kikseve ove sezone, a prošlog tjedna su jasno pokazali veliki uspon forme, doma su nadmašili Tottenham sa 3:1, a potom i Werder sa čak 6:1. Dakle, stroj za pogotke na čelu sa Lewandowskim je u punom naletu, stoga ne vjerujemo da će se zaustaviti pod Schwarzwaldom. Imaju imperativ serije pobjeda kako bi nadoknadili trenutni zaostatak od 6 bodova za vodećim Leipzigom.

MONTERREY - LIVERPOOL 2 (1,15)

Liverpool je nesumnjivo trenutno najjača nogometna momčad svijeta, prvak je Europe i već je stavio hipoteku na naslov šampiona. Premiershipa nakon 30 godina, a sad u Dohi ima lagan zadatak preko Meksikanaca izboriti plasman u finale Svjetskog prvenstva za klubove. Salah, Mane i suigrači daleko su jači od suparnika i očekujemo njihovu sigurnu pobjedu.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------