Dani Olmo

Španjolac se golom protiv Manchester Cityja popeo na krov Europe

VELIKO PRIZNANJE

Stigla nova potvrda Olmove kvalitete: Španjolac se golom protiv Manchester Cityja popeo na krov Europe

Pogodak koji je Dani Olmo zabio Manchester Cityju proglašen je najljepšim u zadnjem kolu natjecanja po skupinama Lige prvaka

Dinamo je ostao bez natjecanja u Europi za ovu sezonu. U zadnjem kolu natjecanja po skupinama u Ligi prvaka 'modri' su poraženi od Manchester Cityja s 1:4 na Maksimiru, a u isto vrijeme je Atalanta slavila na gostovanju kod Šahtara i tako Dinamo izbacila iz Europe.

Ipak, nije sve tako crno kada gledamo to posljednje kolo. Dani Olmo je u 10. minuti susreta s engleskim velikanom zabio prekrasan gol za vodstvo Dinama. Španjolac je sjajno iskoristio dodavanje Damiana Kadziora i volejem pospremio loptu u mrežu uz erupciju oduševljenja navijača na Maksimiru.

Upravo je taj njegov gol proglašen najljepšim golom u zadnjem kolu grupne faze Lige prvaka. Olmo je dobio najviše glasova i tako pobijedio u konkurenciji koju su činili Lyonov Aouar koji je zabio RB Leipzigu, Felipeov gol Lokomotivu iz Moskve i pogodak Mohameda Salaha protiv Salzburga.

UEFA je na svojoj službenoj stranici dala nogometnim fanovima da izaberu koji gol im je bio najbolji, a na kraju je pobjedu odnio Dani Olmo kojem je ovo još jedna potvrda za sjajne igre koje pruža u dresu Dinama u zadnjih nekoliko sezona.