LIGA PRVAKA

Utakmice u skupinama A, B, C i D.

Nakon što se odigraju utakmice posljednjeg 6.kola saznat ćemo putnike u slijedeću fazu natjecanja

iz skupina A,B, C i D. 

Sinoć su svoj plasman u 1/8 finala LP. ostvarili : Liverpool FC, SSC Napoli, FC Barcelona, Borussia Dortmund, RB Leipzig, Olympique Lyonnais - OL, Valencia C.F, Chelsea Football Club! 

U večerašnjim utakmicama iz skupina A, B, C i D poznato je da su plasman u 1/8 finala ostvarile slijedeće momčadi: 

Skupina A : PSG i Real Madrid ; Skupina B : Bayern M. i Tottenham ; Skupina C : Man.City ; Skupina D : Juventus 

U svim skupinama ostaju nepoznanice koje će biti razriješene večeras nakon što se odigraju svi susreti u navedenim skupinama!

Ovdje možete pogledati današnju ponudu --- https://bit.ly/2RBVF8B

 

 

DINAMO - MAN CITY  - 1X
 
Modri su već stekli bogato iskustvo, kvalitete im ne manjka, a pogotovo motiva, jer u Maksimiru igraju jednu od najvećih utakmica ikada: sami su gospodari svoje sudbine i mogu opet osigurati europsko proljeće, barem u Europskoj ligi (a i Liga prvaka još nije izgubljena). Naravno da je City jači, ali – “Građani” nemaju baš nikakav motiv, osigurali su 1. mjesto u konačnom poretku, a ovu utakmicu igraju između velikih derbija sa Manchester Unitedom i Arsenalom, Premiership im je sad daleko bitniji i važniji. Zato vjerujemo da Dinamo može ostati neporažen.
 
PARIS SG - GALATASARAY  - pobjeda uz hendikep
 
Parižani su bili gospodari skupine, čak su i Realu zabili 3 komada na Parku prinčeva, a ukupno 12 u 5 kola dosad, uz to trener Tuchel sad ima na raspolaganju napokon kompletan ofenzivni kvintet snova (Neymar, Mbappe, Icardi, Di Maria Cavani), stoga mogu do vrha napuniti mrežu Turaka na Parku prinčeva, Galatasaray im po klasi nie “ni do koljena”.
 
OLYMPIAKOS - C .ZVEZDA - 1
 
Ovo je pravo finale za plasman u Europsku ligu, domaćinima iz Pireja igra samo pobjeda, a na tribinama će imati fanatičnu podršku svojih navijača. Grci će od početka jurnuti svom snagom na najslabiju obranu Lige prvaka, naime, Beograđani su dosad primili već 19 golova, te pokazali da nisu zreli za ovo natjecanje.
 
ATLETICO - LOKOMOTIV - gost ne daje gol (gg2)
 
Sve ide u prilog ovom tipu: Atletico je naravno superioran spram Rusa, svladao ih je u Moskvi sa 2:0, a prošle godine u Europskoj ligi sa čak 5:1 i 3:0 u dvostrukom duelu osmine finala. Nadalje, Simeoneovoj momčadi nužna je pobjeda koja joj osigurava 2. mjesto, neovisno o ishodu ogleda Leverkusen – Juventus, dakle, osim domaćeg terena i klase i motiv je na njihovoj strani.
 
BAYERN - TOTTENHAM / Zbroj golova 2,5 Više
 
O dok će se na većini stadiona igrati presudni okršaji, u Munchenu je na programu – revijalni meč, jer sve je već riješeno, Bayern će završiti kao prvi, a Spurs kao drugi u konačnom poretku. Tako neće biti nikakvih razloga za taktiziranje, Nijemci će nastojati novom pobjedom zapečatiti dominaciju, a Tottenham silno želi uzvratiti za sramotni poraz u Londonu od Bavaraca kad je završilo sa čak 2:7.