LIGA PRVAKA

Utakmice u skupinama E, F, G i H.

Nakon što se odigraju utakmice posljednjeg 6.kola saznat ćemo putnike u slijedeću fazu natjecanja

iz skupina E,F, G i H. 

Za sad samo je RB Leipzig osigurao plasman u 1/8 finala LP.!

U svim skupinama ostaju nepoznanice lkoje će biti razriješene večeras nakon što se odigraju svi susreti u navedenim skupinama!

Ovdje možete pogledati današnju ponudu --- https://bit.ly/2RBVF8B

NAPOLI - GENK 1
 
 Istina, Talijanima je dovoljan i bod za prolaz, ali sigurno se neće kockati sa tako velikim ulogom kao što je osmina finala Lige prvaka, pogotovo u sezoni u kojoj su Plavi potpuno podbacili u Serie A. Stoga će Insigne i društvo napuniti mrežu slabašnih rivala iz Belgije, koji su u 5 kola upisali tek jedan bod, primivši pritom 16 pogodaka, dakle, više od 3 po meču!
 
SALZBURG - LIVERPOOL 2
 
Prvaci Europe su u pomalo nezgodnoj poziciji, naime, još nemaju osigurano mjesto u top 16, moraju sve staviti na kocku u Salzburgu, gdje im je i remi dovoljan. Ali, naravno da Reds neće kalkulirati, a momčad trenera Kloppa je realno za klasu jača od Austrijanaca i kad zaigra sa 100 posto potencijala, može dobiti svakoga, a kamoli “Crvene bikove”.
 
CHELSEA - LILLE 1
 
Ovo je baš čisti zicer: domaćini na Stamford Bridgeu pobjedom osiguravaju osminu finala Lige prvaka, dok su Francuzi već eliminirani iz svih kombinacija, neovisno o ovom rezultatu ostat će posljednji u konačnom poretku. Uz prednost domaćeg terena, faktora motiva, tu je i podsjećanje da su Blues već slavili u Lilleu sa 2:1.
 
INTER - BARCELONA 1
 
Milanezima je ovo meč biti ili ne biti – pobjedom idu dalje, dok je Barcelona već zapečatila ne samo prolaz, već i 1. mjesto u skupini. Uz to, podsjetimo da Katalonce u sljedećih 10 dana čekaju dva paklena ispita: najprije moraju u San Sebastian gdje ih čeka sjajni Real, a potom i El Clasico sa njihovim imenjacima iz Madrida na Camp Nou. Zato je realno da će trener Valverde na San Siru odmarati udarne adute, dok su Lautaro, Lukaku i ekipa maksimalno “napaljeni” za ovaj derbi!
 
BOR. DORTMUND - SLAVIA P. 1 
 
Milioneri moraju ići na pobjedu a pritom čekati vijesti iz Milana. Na ruku im ne ide vijest da će Barcelona nastupiti bez svojih glavnih zvijezda i stoga ukoliko budu vijesti negativne iz Italije to bitno može utjecati na njihovu igru a tako i rezultat. Opreza neće nedostajati jer je Slavia svojim igrama pokazala i dokazala da se neće predati bez ispaljenog metka!  
 
 
 
AJAX - VALENCIA 1
 
“Kopljanici” opet i ove sezone igraju fantastičan, spektakularan nogomet, lideri su skupini, ali još nemaju siguran ulaz u osminu finala. Zato će u svojoj Amsterdam Areni morati slomiti “Šišmiše”, uostalom, uradili su to nedavno i na Mestalli pregazivši Španjolce sa čak 3:0, zašto ne bi onda slavili i u svom domu?

BENFICA - ZENIT  1

Ako žele prezimiti u Europi moraju večeras slaviti s dva gola razlike 2:0 ili 3:1 ili svaka veća pobjeda od 2 gola razlike!?

Kako bi to i ostvarili moraju od prve minute igrati agresivno i napadački i pritom paziti da ne bi primili gol što bi ih dovelo u nezavidnu situaciju i odmaklo od snova da prezime u Europi.