EUROPSKA LIGA

4.KOLO / Partizan na Old Trafordu

Na rasporedu su utakmice 4.kola EL.! 

Od momčadi sa naših prostora Partizan je jedini predstavnik i nakon minimalnog poraza u Beogradu večeras na Old Trafordu igra utakmicu 4.kola. Od ostalih susreta izdvajamo utakmice koje bi mogle biti odlučujuće za plasman u slijedeću fazu natjecanja: Lazio - Celtic, LASK - PSV i Gl.Rangers - Porto.

Kompletna današnja ponuda - https://bit.ly/2NKlkse

 

MAN.UTD - PARTIZAN 1

Porazom u Bournemouthu, Crveni vragovi su definitivno izgubili priključak za gornjim domom Premiershipa, zaostaju čak 10

bodova za 4. mjestom, te je upravo Europska liga njihov možda i jedini način da se domognu elite sljedeće sezone. Trenutno su

vodeći u skupini, svladali su Partizan i u Beogradu (1:0), to moraju i mogu ponoviti na Old Traffordu kako bi osigurali prolaz

već nakon 4. kola.

LAZIO - CELTIC 1

 Rimljani su u top formi i na vrhuncu raspoloženja nakon 3 uzastopne pobjede u Serie A, pogotovo one nad Milanom na San Siru, a sad moraju spašavati goli život u Europskoj ligi, jer su na začelju poretka skupine i samo pobjedom nad Škotima mogu produžiti nadu za prolaz. Zapravo su već u Glasgowu mogli do slavlja, ali su prokockali prednost i nes(p)retno izgubili sa 1:2.

DUDELANGE - SEVILLA 2

Već i sama imena suparnika u Luksemburgu sugeriraju da je između njih pravi ambis u razlici kvalitete, a to možemo potkrijepiti i rezultatom iz prethodnog kola, kad je Sevilla na svom Pizjuanu slavila sa 3:0 golovima Vazqueza (2) i Munira. Sličan rasplet očekujemo i ovog četvrtka.

WOLVERHAMPTON - SLOVAN 1

 “Latinska” kolonija u engleskom Midlandu više nije nikakvo iznenađenje, već redovni član gornjeg doma Premiershipa, a prvi izlazak na europsku scenu također je pozitivan. U kvalifikacijama su izbacili Torino, a u skupini nakon poraza od Brage se iskupili slaveći kod Bešiktaša, a potom i u Bratislavi (2:1) prije 14 dana. Tako sad imaju zaista povijesnu priliku da novim trijumfom na svom Molineuxu naprave presudni korak prema nokaut fazi natjecanja.

BRAGA - BEŠIKTAŠ 1

 Portugalci su ovog suparnika svladali prije dva tjedna u Istanbulu (2:1), vodeći su u skupini sa 7 bodova, dok su Turci na korak do eliminacije jer su i dalje na nuli. Zato Braga ovu šansu neće propustiti, pobjeda ih vodi dalje.